GRadvise dé salesspecialist

Naast het geven van marketingadvies, optimaliseren van webwinkel(s) is GRadvisesalesspecialist in het vermarkten van diensten/ producten.

Door een simpele werkwijze kunnen wij diverse diensten en producten verkopen in zowel de offline- en/of de online markt(en). Verkoop, trade, vermarkten van producten en diensten is een passie van GRadvise. Hieronder staan de bedrijven waar GRadvise een exclusieve samenwerking mee heeft.

Koopwijn een initiatief van GRadvise

Koopwijn: Het Wijnplatform voor de Liefhebber. Koopwijn biedt betaalbare wijn- en speciaalbier abonnementen aan met een persoonlijke benadering. De wijn- en speciaal bier liefhebber wordt iedere maand getrakteerd door diverse wijnen en-/of speciaal bieren passend bij hun persoonlijke voorkeuren. Voor meer informatie klik op de volgende link: Koopwijn.nl

Naast Koopwijn is GRadvise actief met de webshop Bestdaydeals.com en heeft een samenwerking met een collectief van ambulante Kaasspeciaalzaken in Noord-Oost Nederland. De kaas webwinkel Kaasprins zal medio 2022 worden uitgerold.

Volg GRadvise op de sociale mediakanalen

Bent u nog geen lid van GRadvise voeg ons dan toe op facebook, instagram, twitter, tiktok en/of linkedin. Dan blijft u altijd op de hoogte van onze bedrijfsactiviteiten, samenwerkingen, leuke weetjes en waar onze inspiratie vandaan komt.

Heeft u liever persoonlijk contact dat kan ook, bel ons voor een vrijblijvend gesprek online of op locatie (met in achtneming van de geldende regels).

Interesse in de mogelijkheden?

GRadvise is werkzaam in de Nederlandse en België, wij kunnen als verkoopagent, dealer, handelsagent optreden. Het netwerk van ons is divers en zijn actief in de diensten en retail. GRadvise bespreekt graag met u de mogelijkheden, advisering is ook bespreekbaar. Wij komen graag met u in contact.

“Grow to Result”