E-commerce

Webwinkeladvies

Je hebt een webwinkel of website, maar hier zit nog veel verbetering in, alleen weet je niet hoe. GRadvise kijkt graag met je mee en bepaalt samen met jou de veranderingen.

GRadvise denkt met je mee in zowel (online) marketing, verkoop, voorraadbeheer, management en ondernemingsdrive. GRadvise kijkt naar de gekozen strategie en welke doelstelling je wilt nastreven. Wij zorgen voor een passend pragmatisch en resultaatgericht advies. 

Wij hebben jarenlange ervaring op de genoemde vakgebieden, hierdoor kan je omzet, marge en het resultaat significant worden vergroot.

Wat wij voor je kunnen betekenen


Webwinkelstrategie

Heeft je business nog geen strategie of moet deze aangescherpt worden? We denken graag met je mee! GRadvise voelt zich verantwoordelijk voor jouw onderneming, met goed overleg kunnen we gezamenlijk stappen zetten.


Webshop optimalisatie

Het opzetten, beheren en/of optimaliseren van websites en webwinkels en meedenken in de structuur en kleurgebruik.

Affiliate marketing

Wij kunnen je helpen door het verbreden van de online sales met partner samenwerkingen. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken, passend bij je organisatie en gestelde doelstellingen.


Customer journey

Zorgen voor een duidelijke customer journey die zorgt voor goed opvolging met als doel tevreden klanten en vervolgaankopen.

Platform advisering

Wij hebben onder andere kennis van WordPress, Magento, Shopify, Lightspeed en Shopware. Daarnaast werken we met tal van marketplaces en integrators. Va A tot Z kunnen wij je helpen en sturen bij waar nodig is.


Marketing

Advisering van online en offline marketingactiviteiten: printcampagnes, social media, e-mailmarketing, SEO/SEA.

Vrijblijvende afspraak

Ben je een starter of middelgrote onderneming? Bij GRadvise ben je op het juiste adres voor een resultaatgericht advies en uitvoerende taken. Kortom: wij maken samen echt het verschil.

Vrijblijvend kennismaken? Laat je gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.