De klant staat altijd Centraal

geschreven door Gertjan Rutterkamp

Als kind mocht ik met mijn opa mee naar weekmarkten. Hij verkocht aardewerk en porselein. Je moet hierbij denken aan borden, kopjes, bloempotten, dat soort producten. Door hem kwam ik in aanraking met het verkopen van goederen en het omgaan met klanten.

Na mijn opleiding tot ondernemer en een hbo-studie Marketing Management ben ik gaan werken bij diverse bedrijven van klein tot groot. Van fysieke winkels tot online webshops en in zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt. Hier heb ik diverse marketing gerelateerde taken vervuld, maar altijd met het doel de
klant centraal te stellen.

Het doel van GRadvise is hetzelfde als die van mijn opa destijds; het centraal stellen van de klant. Wij helpen ondernemers, bedrijven en organisaties om meer Groei en Resultaat te behalen uit webwinkel(s).

Wij denken proactief in werkbare oplossingen, zijn pragmatisch en geven haalbare adviezen. GRadvise geeft verkoopadvies om te zorgen voor meer groei, tevens bieden wij de mogelijkheid om werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Wij staan voor je klaar, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden en we komen snel met je in contact.